ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Αναμένει απαντήσεις...

Ο Στέλιος Πουλιανίτης δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Ερμή και κατέληξε στον Άρη. Η απόφαση της ομάδας να μην εμπλακεί σε πλειστηριασμούς παικτών, είναι ειλημμένη. Δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις "μεγαλοπρεπείς" προσφορές πολλών ομάδων σε παίκτες και δεν πρόκειται να κινηθεί στους ίδιους "δρόμους" παρά τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Η υπομονή είναι αρετή, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι ο Ερμής Λαγκαδά δεν

έχει προβεί σε προσφορές προς παίκτες. Απαντήσεις αναμένονται εντός του επόμενου 48ωρου από τρεις αθλητές που αγωνίζονται στις θέσεις "2","3","4" και προορίζονται για βασικά στελέχη της ομάδας. Στον Ερμή ωστόσο κοιτάζουν άλλη μια περίπτωση διεθνή νεαρού που αγωνίζεται στη θέση του play maker και πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη κρούση στην ομάδα που ανήκει ο αθλητής για την απόκτησή του

Εν τω μεταξύ υπάρχει έντονη κινητικότητα στο θέμα των χορηγών όπου ο σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με μια πολύ μεγάλη εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έντονη δραστηριότητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος η οποία τα τελευταία έτη έχει εξελιχθεί σε ηγέτη στον κλάδο της. Νεότερα αναμένονται από τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το πλαίσιο της συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα