ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Παραμένει «πράσινος» ο Καϊκλής

Ο Γιάννης Καϊκλής και ο Ερμής Λαγκαδά αναμένεται να συνεχίσουν την συνεργασία τους για ακόμη μία σεζόν και την Δευτέρα (8/7) αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας τους.

Ο νεαρός γκαρντ, o οποίος αποτελεί και γέννημα θρέμμα του Λαγκαδά, έδωσε την σεζόν που ολοκληρώθηκε σημαντικές λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού του Ερμή Λαγκαδά και φάνηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο Τάκης Ξουρίδας. "Ελπίζω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα κλείσει το θέμα. Είναι τιμή μου να κατάγομαι από τον Λαγκαδά και να αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα, για αυτούς του

φιλάθλους. Κάποτε ήμουν κι εγώ ανάμεσά τους και ξέρω πόσο σημαντική είναι η βοήθεια τους που ξεπερνά τα όρια λατρείας. Μόλις μου ανακοινώθηκε η διάθεση των ανθρώπων του Ερμή για να παραμείνω, απέρριψα κάθε άλλη πρόταση", δήλωσε Γιάννης Καϊκλής στο lagadas.net.

Στα υπόλοιπα νέα, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική σχετικά με την έκβαση των προτάσεων που έχει κάνει η Ερμής σε νεαρό αθλητή που αγωνίζεται στη θέση «4», αλλά και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση την οποία εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας με έναν κοινοτικό αθλητή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της ανανέωσης του Ιωακειμίδη, στον οποίο έχει γίνει εδώ και καιρό κατατεθεί πρόταση.

Πάντως στον Ερμή δεν πρόκειται να περιμένουν και πολύ, καθώς η θέση του playmaker αποτελεί την πλέον σημαντική στο σχεδιασμό της νέας ομάδας που ετοιμάζει ο Τάκης Ξουρίδας και οι συνεργάτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα