ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Σταθερή αξία

Σε καιρούς χαλεπούς για το μπάσκετ της Βόρειας Ελλάδας και δη γι' αυτό της Θεσσαλονίκης, ο Ερμής Λαγκαδάς αποτελεί μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις, παρέχοντας οικονομική συνέπεια και καλές αγωνιστικές συνθήκες σε όποιον παίκτη επιλέξει να φορέσει την φανέλα του. Ο Τάκης Ξουρίδας παρέμεινε στο τιμόνι και σχεδίασε εν λευκώ την ομάδα, σε συνεργασία πάντα με τη διοίκηση.

Μεγάλη υπόθεση ήταν η επιστροφή του Σάββα Ηλιάδη,

ο οποίος είχε "σημαδέψει" με την ηγετική του παρουσία την προπέρσινη, περιπετειώδη παραμονή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Ο πολύπειρος αρχισκόρερ δεν έχει τη φρεσκάδα προηγούμενων ετών, όμως ξέρει όσο λίγοι πώς να βάζει με ευκολία τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" έγινε με την απόκτηση του Αλέξανδρου Σιγκούνα, που πέρυσι ήταν εντυπωσιακός με την φανέλα του Αρκαδικού.

Ποιοτική είναι και η προσθήκη του Σέρβου "μπόμπερ", Μίλαν Τρτιτς, ο οποίςο μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο θέσεις των φόργουορντ, χωρίς να επικεντρώνεται μόνο στο σκοράρισμα. Οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν έξυπνα και με τη μεταγραφή του Μπάμπη Σικαλίδη, ο οποίος αγωνίζεται στην φροντ λάιν, έχει καλό μακρινό σουτ και δίνει μάχες κοντά στο καλάθι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Ο τραυματισμός του Μπάμπη Παρίτση φέρνει στην ομάδα τον Σίμο Ιωακείμιδη, ενώ ακόμα πιο ώριμος αναμένεται να είναι φέτος ο Θανάσης Ιωακειμίδης. Εξαιρετικά αναβαθμισμένος θα είναι φέτος ο διεθνής "κόμπο" γκαρντ, Φίλιππος Καλογιαννίδης, που όσο περνάει ο καιρός ωριμάζει και εξελίσσεται, ενώ κομβικός θα είναι και πάλι ο ταλαντούχος, Θάνος Καμαριώτης.

Ρόστερ

Σίμος Ιωακειμίδης 23 1μ.98 σούτινγκ γκαρντ
Θανάσης Ιωακειμίδης 22 1μ89 πλέι μέικερ
Γιάννης Καϊκλής 27 1μ88 πλέι μέικερ
Φίλιππος Καλογιαννίδης 19 1μ92 "κόμπο" γκαρντ
Άρης Στεφανίδης 18 1μ98 σούτινγκ γκαρντ
Βασίλης Ιωαννίδης 19 1μ98 σούτινγκ γκαρντ
Σάββας Ηλιάδης 34 1μ92 γκαρντ / φόργουορντ
Γιώργος Βράγκας 18 1μ98 σμολ φόργουορντ
Μίλαν Τρτιτς 27 2μ02 σμολ φόργουορντ
Θάνος Καμαριώτης 19 2μ02 σμολ φόργουορντ
Μπάμπης Παρίτσης 28 1μ99 σμολ / πάουερ φόργουορντ
Ηλίας Τσιόγκας 19 1μ99 πάουερ φόργουορντ
Αλέξανδρος Σιγκούνας 25 2μ03 πάουερ φόργουορντ / σέντερ
Τάσος Πιλκούδης 17 2μ07 σέντερ
Μπάμπης Σικαλίδης 21 2μ02 σέντερ



ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Τάκης Ξουρίδας

Keywords
Τυχαία Θέματα