ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Στον Λαγκαδά ο Σιγκούνας

Στον Ερμή Λαγκαδά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Σιγκούνας μετά και την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Την περασμένη σεζόν ο Σιγκούνας αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρκαδικού, έχοντας 11.9 πόντους και 7.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά:

"Ο ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Αλέξανδρο Σιγκούνα (25 ετών, 2.03, forward). Ο Αλέξανδρος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αθλητών της Α2 κατά την τελευταία 3ετία ενώ έχει παρουσία και σε αρκετές

ομάδες της Α1 και ο ερχομός του προσθέτει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην ομάδα του Τάκη Ξουρίδα.

Η υπέρβαση για την απόκτηση του Σιγκούνα έγινε με την τεράστια συνεισφορά του νέου μεγάλου χορηγού του συλλόγου (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα).

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Πανιώνιο όπου και είχε συμμετοχές στην Α1 από πολύ μικρή ηλικία. Στη συνέχει αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ολύμπια Λάρισας (Α1), Καβάλα (Α1), Πανελευσινιακό (Α2), Παγκράτι (Α2) ενώ πέρσι αποτέλεσε τον ηγέτη του Αρκαδικού στην Α2. Έχει συμμετοχές στις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Εφήβων, Νέων (90 συμμετοχές, 798 πόντοι).

Ο Αλέξανδρος θα ενσωματωθεί από σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας και αύριο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι 1 + 1 έτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα