ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Οριστικοποιήθηκε του Ξουρίδα!

Η παραμονή του Τάκη Ξουρίδα στην τεχνική ηγεσία του Ερμή Λαγκαδά είναι πλέον οριστική, καθώς, στη συνάντηση που εκκρεμούσε, διοίκηση και πολύπειρος κόουτς -αν και... άργησαν περισσότερο απ' ό,τι αναμενόταν- έδωσαν τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας τους και την προσεχή σεζόν!

Αλλωστε, η απόφαση για παραχώρηση των "ηνίων" του Ερμή στον Τάκη Ξουρίδα ήταν ειλημμένη μιας και υπήρχε εκατέρωθεν επιθυμία για συμπόρευση και τη νέα σεζόν και το μόνο που έμενε ήταν η συνάντηση μεταξύ των

διοικούντων και του "μπαρουτοκαπνισμένου" τεχνικού ούτως ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία!

Ο κόουτς Ξουρίδας επέδειξε σπουδαίο έργο με την επιστροφή του στον πάγκο του Ερμή, έβγαλε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και την οδήγησε στη σχετικά άνετη παραμονή στις τελευταίες αγωνιστικές... Τα αποτελέσματα της δουλειάς του (αλλά και το ήθος που τον διακρίνει) φυσικά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τους διοικούντες του Ερμή που με συνοπτικές διαδικασίες εμπιστεύτηκαν και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο τα "κλειδιά" της ομάδας στα χέρια του!

Πλέον, τίθεται επί τάπητος το "χτίσιμο" του Ερμή εν όψει της νέας σεζόν, με προτεραιότητα να έχει η ανανέωση των συμβολαίων των περισσότερων από τους υπάρχοντες παίκτες.

Τέλος, την προσεχή Τετάρτη (12/6), η διοίκηση θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο δείπνο προς τους παίκτες ώστε να κλείσει με τον ομορφότερο τρόπο η φετινή χρονιά, αλλά και να πουν το μεγάλο "αντίο" στον Γιώργο Αναγνωστόπουλο που αποφάσισε να "κρεμάσει" τα αθλητικά του παπούτσια...

Keywords
Τυχαία Θέματα