ΕΣΚΑ | Γ1: «Μπαμ» με Κρίτσαλο ο Τρίτων

O Τρίτων θέλει να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ΄ΕΣΚΑ και βάσει αυτού του πλαισίου κινείται στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Νίκος Κρίτσαλος, ο Γιώργος Τόλιος, ο Γιώργος Κοζομπόλης, ο Γιώργος Γιόβας και ο Σωτήρης Γιαννακόπουλος θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του Τρίτωνα στην ερχόμενη σεζόν, καθώς η διοίκηση της ομάδας κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με τους παίκτες.

Ο Μιχάλης Μιχελάκος, προπονητής της ομάδας έχει κάθε λόγο να τρίβει τα… χέρια του από ικανοποίηση, καθώς μετά την διατήρηση το βασικού κορμού του περσινού ρόστερ, η διοίκηση του

Τρίτωνα φρόντισε να αποδείξει με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι πως ο πήχης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο δεν έχει τοποθετηθεί άδικα υψηλά.

Ο Νίκος Κρίτσαλος, που μεταξύ άλλων έχει θητεύσει στο Ηράκλειο, στον Δούκα, στον Σπόρτιγκ, στη Νήαρ ΗΣΤ και στο Λεωνίδιο, αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Τρίτωνα τόσο με την ποιότητά του όσο και με την εμπειρία του από τις εθνικές κατηγορίες.

Πολύτιμες λύσεις θα δώσουν όμως και ο Γιώργος Τόλιος και ο Γιώργος Κοζομπόλης, ο οποίος έχει εμπειρίες κι από την Α2 Ιταλίας (Πάβια, Βιγκεβάνο, Βαλέντσα). Ο Τόλιος από την πλευρά του στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Ιριδας Πετρούπολης, της Παλατιανής και του Αρη Πετρούπολης και η απόκτησή του ισχυροποιεί την περιφερειακή γραμμή του Τρίτωνα.

Στον Τρίτωνα όμως στρέφουν το βλέμμα (και) προς το μέλλον και με τη λογική αυτή αποκτήθηκαν οι νεαροί Γιώργος Γιόβας από τον Φίλιππο Περιστερίου και Σωτηρής Γιαννακόπουλος από το ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα