ΕΣΚΑ | Προκήρυξή Τουρνουά Μίνι Αγοριών-Κοριτσιών 2012-13

Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος ανακοίνωσε τους όρους με τους οποίους θα διεξαχθεί το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ,  γεννηθέντων 2000  και νεώτεροι-τερες, αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Η προκήρυξη:

ΑΡΘΡΟ 1o:

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στα ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ έχουν όλα τα σωματεία της δυνάμεως της Ε.Σ.Κ.Α. 
Α) Στα τουρνουά ΜΙΝΙ

ΑΓΟΡΙΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ μπορούν τα σωματεία να συμμετέχουν με δύο ή τρεις ομάδες κλπ.
Β) Οι επιπλέον ομάδες θα αγωνίζονται υποχρεωτικά σε διαφορετικούς ομίλους.
Γ) Στη Β΄φάση των τουρνουά θα προκρίνεται μόνο η ομάδα που θα έχει δηλωθεί ως πρώτη ομάδα.

ΑΡΘΡΟ 2o: ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Σ.Κ.Α. το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α. αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή (πρωτότυπες). 
Υποβολή δηλώσεων με επιφυλάξεις απαγορεύονται με ποινή αποκλεισμού από τα τουρνουά.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α. την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17.00.
Η έναρξη των τουρνουά είναι το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου 2012.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποχρεώνονται να καταβάλουν, πριν την έναρξη των εντός έδρας αγώνων τους σε κάθε κριτή το ποσό των (8) οκτώ ευρώ και στον διαιτητή το ποσόν των (12) δώδεκα ευρώ. Σε περίπτωση που δεν καταβληθούν από το γηπεδούχο σωματείο τα έξοδα κριτή-διαιτητή το γηπεδούχο σωματείο μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα.
Σε περίπτωση ματαίωσης ή διακοπής αγώνα μέχρι την λήξη του α΄ημιχρόνου για οποιονδήποτε λόγο, τα έξοδα των διαιτητών και κριτών που έχουν προσέλθει, καταβάλλονται από την γηπεδούχο ομάδα αλλά περιορίζονται στο ήμισυ.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή υποχρεούνται μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, να καταβάλλουν το ποσό των (60) εξήντα ευρώ, για κάθε τμήμα που θα συμμετέχουν.

ΑΡΘΡΟ 3o: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

α) ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ ή ΚΥΡΙΑΚΗ ή άλλη μέρα εφόσον η Ε.Σ.Κ.Α. θεωρήσει αυτό απαραίτητο.

β) ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ο χωρισμός των ομίλων, ο αριθμός αυτών και οι ομάδες από τις οποίες θα αποτελούνται θα γνωστοποιηθούν στα σωματεία την ημέρα της κλήρωσης και θα γίνει με κατά τον δυνατόν γεωγραφικά κριτήρια.
O τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα εξαρτηθεί από τον αριθμό δηλώσεων συμμετοχής και θα γνωστοποιηθεί στις ομάδες την ημέρα της κλήρωσης. 
Όσα σωματεία και εάν δηλώσουν συμμετοχή, οι όμιλοι που θα σχηματιστούν θα έχουν τόσες ομάδες ώστε η Α΄φάση να τελειώσει στις 23-12-2012.
Στη Β΄φάση θα περάσουν δέκα έξι (16) ομάδες ώστε να τελειώσει και αυτή στις 17 Φεβρουαρίου 2013 και να διεξαχθεί το final four στις 23-24 Φεβρουαρίου 2013.

ΑΡΘΡΟ 4o: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
΄Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των σωματείων σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Κάθε σωματείο οφείλει να δηλώσει γήπεδο ανοι

Keywords
Τυχαία Θέματα