ΕΣΚΑΝΑ | Συνάντηση ομάδων ΕΣΚΑΝΑ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη διερευνητική συνάντηση των ομάδων της ΕΣΚΑΝΑ για το ζήτημα της διαχείρισης κοινού διαφημιστικού προγράμματος.

Για την συνάντηση των ομάδων της ΕΣΚΑΝΑ, ενημέρωσε ο Ικαρος Καλλιθέας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:

"Εν μέσω καύσωνα αλλά σε μια ιδιαίτερα… δροσερή ατμόσφαιρα σύμπνοιας και συμμετοχής πραγματοποιήθηκε

η πρώτη διερευνητική συνάντηση ομάδων της ΕΣΚΑΝΑ με θέμα: Διαχείριση Κοινού Διαφημιστικού Προγράμματος.

Στη συνάντηση έδωσαν το "παρών" αρκετές ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ και έγινε η πρώτη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την αναγκαιότητα και τις προοπτικές της δυναμικής αυτής πρωτοβουλίας .

Οι εκπρόσωποι των ομάδων κατέθεσαν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες αρκετές από τις οποίες κατόπιν περαιτέρω αξιολόγησης θα γίνει προσπάθεια να υλοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

Επίσης αποφασίστηκε να συσταθεί τριμελής συντονιστική επιτροπή εκπροσώπων των ομάδων που θα δρομολογήσει τις περαιτέρω ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε η ανάγκη συσπείρωσης όσο το δυνατόν περισσοτέρων ομάδων γύρω από αυτό το ειδικά εκπονημένο διαφημιστικό πρόγραμμα που θα αποκομίσει ιδιαίτερα οφέλη σε όλους τους συμμετέχοντες που θα το εφαρμόσουν.

Αρχές Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η επόμενη συνάντηση των ομάδων αφού πρώτα πραγματοποιηθούν προπαρασκευαστικές συναντήσεις της τριμελούς επιτροπής".

Keywords
Τυχαία Θέματα