ΕΣΚΑΘ | Λιαδέλης reloaded!

Το... μικρόβιο του μπάσκετ δεν είναι εύκολο να βγει από τον παίκτη, ακόμα κι αν έχει αποφασίσει να ζήσει χωρίς την... πορτοκαλί θεά. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Παναγιώτη Λιαδέλη, που παρότι έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από την ενεργό δράση, αποφάσισε να επιστρέψει!

Στα 38 του χρόνια (στις 7 Δεκεμβρίου γίνεται 39), ο Βολιώτης γκαρντ θα ξαναπαίξει μπάσκετ, καθώς όπως αναφέρουμε τα ΜΜΕ της Μαγνησίας, ήρθε σε συμφωνία με την Ανάληψη Βόλου, όπου είναι

προπονητής ο καλός του φίλος, Γιώργος Βλιώρας...

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης αποτελεί έναν πραγματικό ηγέτη, που δεν είναι τυχαίο πως κατέχει την τρίτη θέση στη λίστα με τους σκόρερ όλων των εποχών στην Α1, πίσω από τους Άγγελο Κορωνιό και Νίκο Χατζή.

Αυτή τη φορά δεν θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια, όπου τον είχαμε συνηθίσει με ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, Μακεδονικός και ο Απόλλων Πατρών, όμως η παρουσία του θα αποτελέσει πόλο έλξης για το κοινό της ΕΣΚΑΘ.

Ο Λιαδέλης είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα και αξίζει να σημειωθεί πως τελευταίος σταθμός στην... πρώτη καριέρα του ήταν ο Μάριοπουλ, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2009. Πλεόν, ετοιμάζεται για τη... δεύτερη!

Keywords
Τυχαία Θέματα