ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Μπράμος: «Κάθε μέρα καλύτεροι...»

Η Εθνική επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης (20/8) στις προπονήσεις μετά τις αναμετρήσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης με το Φλόριντα Στέιτ και τη Μ.Βρετανία και ο Μάικ Μπράμος μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της επίσημης αγαπημένης αλλά και τις απαιτήσεις του Αντρέα Τρινκιέρι.

«Ο στόχος της προετοιμασίας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι σε κάτι. Με την καθημερινή δουλειά συνεργαζόμαστε καλύτερα και από την άλλη καταλαβαίνομε

πιο εύκολα τις αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα και το τι πρέπει να διορθώσουμε», δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ-φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα «θέλω» του Ιταλού προπονητή:

«Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Έχει απαιτήσεις και ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις από την άμυνα. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που είναι περισσότερο θέμα επικοινωνίας. Όσο επικοινωνούμε καλύτερα ο ένας με τον άλλον, θα ανεβαίνει γενικότερα η απόδοσή μας. Καθημερινά μειώνονται οι αδυναμίες μας και είναι κάτι θετικό. Θέλουμε όμως να δουλέψουμε πάνω στην άμυνα και όχι μόνο και στα παιχνίδια που ακολουθούν στη Γερμανία. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος μας».

Οσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Τρίτηγς της Εθνικής πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες ενώ θυμίζουμε πως η επίσημη αγαπημένη θα δώσει το τριήμερο (23-24-25/8) τρία φιλικά παιχνίδια (ΠΓΔΜ, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Γερμανία) στο πλαίσιο του τουρνουά Supercup.

Keywords
Τυχαία Θέματα