ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Φιλίππου: "Να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση"

Η Εθνική σκόρπισε χαμόγελα με τις εμφανίσεις εναντίον της Ρωσίας και της Λιθουανίας, αλλά ο Νίκος Φιλίππου φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας της "επίσημης αγαπημένης" για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζούελας.

"Ήμασταν επικίνδυνα καλοί για την εποχή αυτή. Είχαμε απουσίες, ο Σπανούλης, ο Κουφός, μια πεντάδα που μας έλλειπε. Τα παιδιά όμως δείχνουν μεγάλη διάθεση. Ήρθαν όλοι με τη φόρα των πρωταθλημάτων και είναι σε καλή κατάσταση. Μέλημα όλων στο τεχνικό επιτελείο είναι να διατηρηθεί η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες. Τέτοια

παιχνίδια και τέτοιες εμφανίσεις δυναμώνουν την ομάδα. Ξέρουμε όμως ότι τα επίσημα παιχνίδια μετράνε", δήλωσε ο μάνατζερ της Εθνικής στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφερόμενος στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Όσον αφορά για τους αντιπάλους μας στο Προολυμπιακό Τουρνουά σημείωσε ότι "αυτό που με τρομάζει είναι το άγνωστο της Λατινικής Αμερικής. Πώς θα είναι η Βενεζουέλα που παίζει και στην έδρα της. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι το Πουέρτο Ρίκο… Αυτές οι ομάδες δεν έχουν διάρκεια αλλά κάνουν πάντα μια ζημιά. Ελπίζουμε να μην την πάθουμε εμείς. Παίζουν όλες άναρχο μπάσκετ, το οποίο δύσκολα αντιμετωπίζεται κάποιες στιγμές. Έχουμε το μέταλλο να τα αντιμετωπίσουμε αυτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα