ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Στον "αέρα" το τουρνουά του Ουλμ!

"Σαλάτα" τα έκαναν οι Γερμανοί, οι οποίοι αδυνατούν να διοργανώσουν με επιτυχία ένα απλό αλλά συνάμα άκρως σημαντικό τουρνουά για παίκτες και προπονητές. Οι ομάδες απειλούν ότι δεν θα "κατέβουν", οι μεταδόσεις των αγώνων του Ουλμ ακυρώθηκαν και το φιλικό τουρνουά βρίσκεται στον "αέρα".

Η καλή μέρα, λένε, από το πρωί φαίνεται. Έτσι κι έγινε. Η... κακή αρχή ήρθε με την απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασαν οι Έλληνες διεθνείς με τα δύο βαν που μετέφεραν την αποστολής της Εθνικής από το Μόναχο στο Ουλμ

ήταν μόνο η αρχή για την "επίσημη αγαπημένη". Τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μέση του πουθενά, τα δωμάτια είναι μικρά και σε κάκιστη κατάσταση, οι κοινόχρηστοι χώροι δεν "βλέπονται". Αποτέλεσμα των παραπάνω; Οι ομάδες (Βοσνία, ΠΓΔΜ, Ελλάδα) που ήταν προγραμματισμένο να πάρουν μέρος στο SuperCup 2013, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ευρωμπάσκετ στη Σλοβενία, να απειλούν με αποχώρηση από το τουρνουά!

Οι Γερμανοί τα έχουν "θαλασσώσει" προς το παρόν με την όλη διοργάνωση και τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, οι διοργανωτές τα έκαναν μπάχαλο και με τις μεταδόσεις των αναμετρήσεων! Ο OTE TV είχε πάρει τα δικαιώματα της μετάδοσης των φιλικών αγώνων που επρόκειτο να γίνουν στο Ουλμ, ωστόσο δεν υπάρχει παραγωγή, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και σε περίπτωση που στην τελική διεξαχθούν τα ματς δεν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση!

Πάντως, με την καλή θέληση που πιθανότατα θα δείξουν οι ομάδες, αλλά και ορισμένες βελτιώσεις που αναμένεται να κάνουν οι Γερμανοί, το τουρνουά μπορεί να διεξαχθεί κανονικά.

Στην Ελλάδα, λοιπόν, που κατά τους Γερμανούς συμβαίνουν όλα τα στραβά, ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό συνέβη στη Γερμανία. Σε μια χώρα που προσπαθεί να βάλει τους Έλληνες σε τάξη και οργάνωση, ωστόσο η ίδια δεν μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία την αποστολής της διοργάνωσης ενός τριήμερου τουρνουά.

Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά του Ουλμ η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι είναι προγραμματισμένο να παίξει κόντρα σε ΠΓΔΜ (23/8, 19:00), Βοσνία (24/8, 18:00) και Γερμανία (25/8, 15:30).

Keywords
Τυχαία Θέματα