ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Δάγλας: "Να είμαστε αήττητοι στην έδρα μας"

Αποφασιστικότητα ζήτησε από τις παίκτριές του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέκος Δάγλας ενόψει του αγώνα της Εθνικής ομάδας Γυναικών εναντίον της Ιταλίας το Σάββατο (23/06) και τόνισε ότι δεν πρέπει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αφήσει την Ιταλία να νικήσει.

Ο Αλέκος Δάγλας στην τοποθέτησή του για τον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Ιταλίας στις 19:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά, δήλωσε:

"Η Ιταλία έχει το ίδιο αγωνιστικό προφίλ με μας. Παίζει καλή άμυνα όπως και εμείς, ενώ στην επίθεση στηρίζεται στις Σοτάνα και Μασιάντρι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς στην έδρα

μας έχουμε ως στόχο να μη χάσουμε κανένα ματς. Θέλουμε το Σάββατο (23/06) να μπούμε δυνατά στο παρκέ και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στην Ιταλία να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τη δεύτερή μας νίκη".

Να τονίσουμε ότι η Αρτεμις Σπανού θα δώσει το αγωνιστικό "παρών" στην κρίσιμη αναμέτρηση, αφού ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα που την ταλαιπωρούσε. Εκτός δωδεκάδας έμεινε η Ρία Πατεράκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα