ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Καλέντζου: "Εκεί που της αξίζει..."

Η Εθνική Γυναικών πήρε την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ του 2015 και η Τούλα Καλέντζου τόνισε πως η «γαλανόλευκη» θα βρεθεί εκεί όπου της αξίζει.



"Δεν ξεκινήσαμε καλά και όπως θα θέλαμε τον αγώνα με την Πολωνία, αλλά με όπλο την άμυνά μας φέραμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε. Περνώντας ο χρόνος το ματς έγερνε προς το μέρος μας και μάλιστα θα μπορούσε να έρθει και η νίκη στην τελευταία επίθεση", δήλωσε αρχικά η Τούλα Καλέντζου στην επίσημη ιστοσελίδα της

ΕΟΚ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η Εθνική είναι πάλι σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εκεί της αξίζει να είναι, με μία στάση πέρυσι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά φτάνοντας στον τελικό και άξια κατακτήσαμε την πρώτη θέση. Έχουμε διαφορά ποιότητας από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η περσινή πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες και φέτος με την πορεία που κάναμε αποδείξαμε ότι αξίζει η ομάδα να είναι στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Εθνική πλέον έχει το χρόνο να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη και σε υψηλό επίπεδο στα τελικά το 2015. Αποφύγαμε την επόμενη χρονιά τα προκριματικά και αυτό είναι σημαντικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα