ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ | Προχωράει με Ζήβα, προχωράει και ο σχεδιασμός...

Η άκρως επιτυχημένη συνταγή του Φιλαθλητικού δεν θα μπορούσε να αλλάξει -για ποιο λόγο άλλωστε- αφού βάσει αποτελεσμάτων διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι για τις επιλογές τους. Βέβαια, τη συνταγή αυτή εν πολλοίς πιστώνεται ο Τάκης Ζήβας, ο οποίος θα είναι ο "τιμονιέρης" της ομάδας και την ερχόμενη σεζόν!

Ο έμπειρος τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Φιλαθλητικού -όπως εξάλλου αναμενόταν- και μάλιστα έχει ήδη θέσει σε... λειτουργία το σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν

σε μεγάλο βαθμό βρεθεί... Πρόθεση και προτεραιότητα του Φιλαθλητικού, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έχουν ταλαντούχοι παίκτες από Α2 και Β' Εθνική οι οποίοι ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας και θα έχουν όρεξη για... μπόλικη δουλειά!

Συν τοις άλλοις, έχουν ήδη γίνει και προκαταρκτικές συζητήσεις με παίκτες από την Α1 -αλλά και την Α2- που "βολιδοσκοπούνται" από τους Ζωγραφιώτες... Ωστόσο, πρωταρχικό μέλημα της διοίκησης και του τεχνικού τιμ είναι η παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο αδερφός του Θανάσης, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις. Πάντως, με τους περισσότερους παίκτες υπάρχει θετικό κλίμα και διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών...

Keywords
Τυχαία Θέματα