Φώτσης: "Ιδιαίτερη η επιστροφή στην Αθήνα"

Η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενείται αύριο από τον Παναθηναϊκό, με τον Αντώνη Φώτση να έχει επίγνωση της δυσκολίας του παιχνιδιού και να αναφέρεται στην επιστροφή του στην Ελλάδα αλλά και την καυτή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

"Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, σε ένα γήπεδο που θα έχει καυτή ατμόσφαιρα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τη βελτίωση που έχουμε δείξει πρόσφατα", δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ και πρόσθεσε.

"Γινόμαστε

καλύτεροι και θέλουμε να κοντράρουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η επιστροφή στην Αθήνα εναντίον του Παναθηναϊκού θα είναι αναμφίβολα ιδιαίτερη, όμως τώρα είμαι συγκεντρωμένος και θα κοιτάξω το καλό της ομάδας μου".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο, τόνισε πως η ομάδα του έμαθε από όσα έπαθε στην έδρα της από τους "πράσινους". "Θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα πρέπει να μπούμε από την αρχή καλά στο παιχνίδι και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση από το πρώτο ματς στο Μιλάνο, όπου ο Παναθηναϊκός μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, μάθαμε από το πάθημά μας και είμαστε έτοιμοι να τον ανταγωνιστούμε την ποιότητα που διαθέτει", υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε.

"Τα ποσοστά ευστοχίας μας είναι σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας διότι αν τα αυξήσουμε μέσα στο ματς, θα έχουμε τη δυνατότητα να τους ανταγωνιστούμε και στα 40 λεπτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα