ΝΟΤΟΣ | Μένει ο Πάντσιος στην Γέρα

Ο Απόστολος Πάντσιος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Electronet Γέρας, μετά από την υπέρβαση που έκανε ο Πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ανδριώτης, έχοντας να παλέψει μάλιστα και με πολλούς μνηστήρες.

Ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε να παραμείνει στη Μυτιλήνη, παρά το γεγονός πως τον ήθελε η... μισή κατηγορία, ενώ είχε προτάσεις και από ομάδες που αγωνίζονται σε ανώτερα πρωταθλήματα.

Ήταν γνωστό, πως η ομάδα της Γέρας

θα έδινε τη σκληρή της μάχη για να κρατήσει τον Πάντσιο, ο οποίος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν στη Γ' Εθνική και με την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, αποδεικνύει πως και φέτος το φρόνημα εντός των αποδυτηρίων παραμένει υψηλό.

Να σημειωθεί, ότι τον 27χρονο παίκτη είχε προσεγγίσει ο Ιωνικός Νίκαιας που κέρδισε πέρυσι την άνοδό του στη Β' Εθνική, ωστόσο παρά τις δυνατές σειρήνες που ηχούσαν το τελευταίο διάστημα, ο Πάντσιος αποφάσισε να μείνει στη Γέρα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται μάλιστα να ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή στην ομάδα του Παπάδου, με τον Βασίλη Ανδριώτη να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Γιώργο Καραμβάλη.

Πηγή: sportslesvos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα