Γεωργαντζόγλου: "Μόνη λύση ο κόσμος μας"

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου δεν άφησε κανένα σημείο που αφορά την ΑΕΚ στο οποίο να μην ρίξει φως… Αναφέρθηκε στον Γιάννη Φιλίππου, τον κόσμο της "Ένωσης", το κυνήγι της ανόδου, το πλάνο εξυγίανσης, ακόμα και το ενδεχόμενο συγχώνευσης…

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο στούντιο της μπασκετικής εκπομπής "Jump Shoot" του Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και δεν δίστασε να μιλήσει για τις τέσσερις

αλλαγές προπονητή, το πλάνο εξυγίανσης της ομάδας, την Α1 αλλά και την συγχώνευση που είχε συζητηθεί με την ΑΕΚ Αργους και αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Σκλάβος θα παραμείνει στην «Ενώση» παρά το ενδιαφέρον ιταλικής ομάδας.

"Θαύμα", χαρακτήρισε ο Νίκος Γεωργαντζόγλου το γεγονός ότι η ΑΕΚ πρόλαβε και έφτιαξε ομάδα λίγες μέρες την έναρξη του πρωταθλήματος και τόνισε ότι η Α2 είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους, μιας και η θέση της «Βασίλισσας» είναι στα παρκέ της Α1:
"Η αλήθεια είναι ότι αναλάβαμε τον Σεπτέμβρη και είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να φτιάξουμε το ρόστερ της ομάδας. Υπήρχε και η υπόθεση του πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που κάναμε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε να την πάρουμε, και πρόκειται για θαύμα που μέσα σε τέσσερις μέρες πήραμε παίκτες. Κάποιοι από αυτούς και είναι προς τιμή τους μας εμπιστεύτηκαν πριν εξασφαλίσουμε το πιστοποιητικό, όπως ο Αντώνης Μάντζαρης, Όλα τα παιδιά που πήραμε έχουν πολύ καλή ποιότητα. Είναι θαύμα που στήσαμε την ομάδα για την Α2, που είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς γιατί είχαμε συνηθίσει την ΑΕΚ στην Α1 και εκεί είναι η θέση της. Κάνουμε την προσπάθειά μας, κυνηγάμε την άνοδο στην οποία οδηγούν οι δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και υπό προϋποθέσεις ίσως και η τρίτη θέση".

Τέσσερις άνθρωποι έχουν αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αναφέρθηκε σε όλους και στο τι πήγε στραβά με εκείνους που αποχώρησαν από τον πάγκο:
"Ο Δημήτρης Παπανικολάου έφυγε μόνος του. Εγώ τον πίστευα τον Δημήτρη παρά την απειρία του, αλλά δεν άντεξε την πίεση του κόσμου μετά τις δύο ήττες και έφυγε σαν κύριος. Ο Νίκος Καραγιάννης είναι έμπειρος προπονητής, μην ξεχνάμε ότι είχε ανεβάσει το Περιστέρι στην Α1 και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Ο Κώστας Οικονομάκης ήταν πολύ φιλότιμος αλλά δεν μπορούσε να σηκώσει στην πλάτη του το όνομα της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Λιόγας ήταν επιτυχημένος προπονητής. Είχε ένα σερι 8 νικών αλλά μετά υπήρξε ένα διάστημα που έκανε κοιλιά η ομάδα και έκανε δύο συνεχόμενες ήττες και είχε δημιουργηθεί και ένα πολύ άσχημο κλίμα. Υπήρχαν και άλλοι λόγοι οικονομικής φύσεως που είχαν να κάνουν με μια χορηγό εταιρεία που τελικά αποδείχθηκε φούσκα. Παρά το γεγονός ότι έχουμε αλλάξει τέσσερις προπονητές, πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της και θα πάρει 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν".
Το καθήκον της ΑΕΚ είναι να πάρει 11 νίκες και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία…
"Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να πάρουμε 11 νίκες και τότε μπορούμε να τερματίσουμε δε

Keywords
Τυχαία Θέματα