ΓΕΡΜΑΝΙΑ | «Μπρέικ» με το... καλημέρα από την Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου με μπροστάρη τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου, Ταϊρίς Ράις επικράτησε με 85-98 της Μπάμπεργκ κι έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά του γερμανικού πρωταθλήματος.


Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση και στο 2΄ ήταν ήδη μπροστά με 10 πόντους (12-2) ενώ έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +8 (28-20). Στη δεύτερη περίοδο οι Βαυαροί ισορρόπησαν την αναμέτρηση ενώ ένα λεπτό πριν από το τέλος ήταν του ημιχρόνου προηγήθηκαν με 33-37. Οι γηπεδούχοι απάντησαν κάνοντας επιμέρους σκορ 5-1 και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 38-38.

Στην

τρίτη περίοδο οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τον Ταϊρίς Ράις να υπογράφει σχεδόν με την εκπνοή της το 60-61 πίσω από την γραμμή των 6.75. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα με την έναρξη της τελευταίας περιόδου αύξησαν το σερί τους σε 0-14 (60-71, 32') και φρόντισαν να μείνουν σε θέση οδηγού ως το τέλος της αναμέτρησης κάνοντας το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να βρεθούν στους τελικούς. Ο Ταϊρίς Ράις έκανε... πάρτι απέναντι στην άμυνα της Μπάμπεργκ, καθώς τελείωσε τον αγώνα έχοντας σημειώσει 25 πόντους ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων διακρίθηκε ο Μπόστιαν Νάχμπαρ (22π.).

Keywords
Τυχαία Θέματα