ΓΡΑΒΙΑ | Κράτα (V-Span) πατέρα...!

Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Βασιλειάδης ευχήθηκαν πριν λίγες μέρες μεταξύ σοβαρού και αστείου να γίνει κάτι μαγικό και να απουσιάσει από το υπόλοιπο της προετοιμασίας ο Ιταλός γυμναστής, Σάντρο, ο οποίος με τις πρωτότυπες ασκήσεις του τους έχει βγάλει το λάδι!!!

Ο Βασίλης Σπανούλης τέτοιου είδους παράπονα δεν κάνει. Και αυτό γιατί ξέρει ότι υπάρχουν και... δυσκολότερα! Σήμερα η Εθνική ομάδα είχε ρεπό, όμως, ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού θα κουραζόταν λιγότερο αν ίδρωνε στο παρκέ του ΟΑΚΑ!

“Όλη

μέρα μαζί τους! Είναι τετραπλή προπόνηση!”, ανέφερε στο πρώτο του tweet που συνοδευόταν από μια φωτογραφία των γιων του! Τα οικογενειακά βάρη βέβαια έχουν άλλη γλύκα και φυσικά το σχετικό post είχε και αρκετή δόση χιούμορ από τον V-Span, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός μπασκετμπολίστας είναι και εξαιρετικός πατέρας. Αλλωστε σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στα τρία του αγγελούδια, ενώ όσες φορές έχει ερωτηθεί αν θα πάει και για το τέταρτο, δεν το αποκλείει!

Πάντως, σε λίγο καιρό το πιθανότερο είναι να συμφωνήσει μαζί του και να προτιμήσει τον... Σάντρο και ο Κώστας Βασιλειάδης, καθώς περιμένει με αγωνία το πρώτο του παιδί!

Αυτή την φωτό δημοσίευσε ο Kill-Bill στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα