Ιδού ο... νέος "βασιλιάς"!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι των Καβαλίερς, ο Κάιρι Ιρβινγκ απέδειξε ότι αν μη το άλλο έχει και τα φόντα και τα... κότσια να γίνει ο νέος ηγέτης του Κλίβελαντ και να κάνει τους οπαδούς του να... ξεχάσουν τον "βασιλιά" ΛεΜπρον!

Ο Νο1 του ντραφτ του Ιουνίου που μας πέρασε, έκανε... παπάδες και πάλι στο παρκέ και σημειώνοντας τους 17 από τους συνολικά 25 πόντους του στο τελευταίο δωδεκάλεπτο! Ηταν εξαιρετικός σε εκτέλεση και δημιουργία, γύρισε μόνος

του το παιχνίδι με τους Πίστονς (σ.σ. στο οποίο οι Καβς πήραν τη νίκη με 101-100), που μέχρι τότε φαινόταν χαμένο και ανάγκασε τους πάντες για μία ακόμη φορά να μιλούν γι' αυτόν μετά το τέλος της αναμέτρησης...

"Είναι ωραίο συναίσθημα. Μπολιάστηκα από την ενέργεια των συμπαικτών μου και του κοινού. Οταν έχεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου στα τελευταία λεπτά, είναι ευκολότερο να κάνεις τις φάσεις", δήλωσε ο... μικρός "βασιλιάς" του Κλίβελαντ!

Ιρβινγκ και ο Γκι μας... κλώτσησαν. Το γύρισαν το ματς μόνοι τους", τόνισε ο Λόρενς Φρανκ, προσθέτοντας για τον Ιρβινγκ: "Ηταν η πρώτη επιλογή στο ντραφτ για κάποιον λόγο. Είναι ένας εκθαμβωτικός νεαρός παίκτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα