ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Καλαφατάκης: «Μεγάλο όνομα ο Πανιώνιος»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο (30/11, 18:00) για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ έκανε ο τεχνικός του Ικάρου Χαλκίδας Γιώργος Καλαφατάκης.

«Έχουμε έναν αντίπαλο που είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Α1 απ' όλες τις απόψεις». ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου για να συνεχίσει λέγοντας «Ο Πανιώνιος

είναι τεράστιο όνομα στο μπάσκετ, με σταθερότητα στη διοίκηση και εύρυθμη λειτουργία. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να δώσουμε το 100% ή μάλλον το 110%. Βλέπω τους παίκτες αποφασισμένους και συγκεντρωμένους. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και ήδη βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα κι ενδιαφέρον στην πόλη γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν αλλάζει κάτι, η μεταγραφή του Καββαδά, o Πανιώνιος έχει μεγάλο ρόστερ και εμπειρία. Eυελπιστώ να προσαρμοστούν άμεσα τα δύο νέα παιδιά (Μάσιτς και Ρίτσαρντς), πρέπει να καταθέσουμε και την ψυχή μας γι' αυτό το ματς και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας φέρει καλύτερη ψυχολογια και πίστη στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα