ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Αγγελόπουλος: "Μια διαφορετική χρονιά"

Ο ιδιοκτήτης του Ικάρου Δημήτρης Αγγελόπουλος έδωσε το "παρών" στην Media day της ομάδας (13/09) και αναφέρθηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα για το σύλλογο και τους στόχους της καινούργιας σεζόν.

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Οικονομικά, είναι μια διαφορετική χρονιά από τις άλλες, με σαφώς πιο περιορισμένο μπάτζετ. Πιστεύω όμως ότι φτιάχνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με νέο προπονητή που δουλεύει

σκληρά και μεθοδικά και με διαφορετική φιλοσοφία. Έχουμε ισορροπία σε όλες τις θέσεις του ρόστερ, πειθαρχία και όρεξη για δουλειά, συστατικά που μπορούν να μας εξασφαλίσουν την επίτευξη των στόχων μας".

Σε ερώτηση για το αν η συνέπεια και η αξιοπιστία που τον διακρίνουν, έχει βοηθήσει ώστε να έρχονται πιο εύκολα οι παίκτες στον Ίκαρο, είπε:

"Δυστυχώς στην Ελλάδα συμβαίνει το πρωτοφανές, η συνέπεια και η φερεγγυότητα στον οικονομικό τομέα να μην αποτελούν κίνητρο για τους περισσότερους παίκτες. Επειδή ξέρουν ότι στον Ίκαρο πληρώνουμε στην ώρα μας, ζητάγανε περισσότερα χρήματα... Αρκετές ήταν οι περιπτώσεις παικτών που τελικά πήγαν σε άλλες ομάδες με λιγότερα. Ο κόουτς, ο Σταύρος Ελληνιάδης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, θεωρώ ότι έκαναν καλές επιλογές και ΄με σκληρή δουλειά απ' όλους θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα