ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Καλαφατάκης: "Να διασκεδάσουμε αυτά τα παιχνίδια!"

Η εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό (22/5, 17.00 ΕΤ-1) έχει ιστορική σημασία για τον Ικαρο Καλλιθέας, αφού θα είναι το πρώτο ματς της ομάδας του Γιώργου Καλαφατάκη σε πλέι οφ της Α1, με τον Ελληνα τεχνικό να επισημαίνει ότι η ομάδα του το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να διασκεδάσει τη συμμετοχή!

"Η ομάδα μας έχει κάνει το καλύτερο δυνατό και για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ίκαρος θα παίξει στα πλέι-οφ. Είναι μια σημαντική επιτυχία και θέλουμε να διασκεδάσουμε αυτά τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και θέλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί,

αλλά και συνάμα να χαρούμε την παρουσία μας στα πλέι-οφ".

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ικαρου Λάζαρος Αγαδάκος τόνισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα πλέι-οφ, κάτι που δείχνει την πρόοδο που έχει η ομάδα μας, η οποία μόλις πριν από τρία χρόνια ανέβηκε στην Α1. Είναι επίσης μια επιβράβευση για όλους τους κόπους της διοίκησης και κυρίως για τον κύριο Αγγελόπουλο, του οποίου δημιούργημα είναι ο Ίκαρος. Γνωρίζουμε φυσικά πως έχει η κατάσταση απέναντι στον Παναθηναϊκό κι όπως είπε ο προπονητής μας θα προσπαθήσουμε να χαρούμε αυτά τα παιχνίδια".

* Ο Ικαρος θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Αλέξη Κυρίτση, ο οποίος γύρισε το πόδι του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα