ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | ΜακΝάιτ: "Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν τόσο θετικά!"

Ο Ικαρος πέρασε νικηφόρα και από την Ρόδο (69-73) φτάνοντας στα τέσσερα διαδοχικά επιτυχή αποτελέσματα, με τον Μπράντον ΜακΝάιτ (15π.) -ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στην επικράτηση- να δείχνει ότι προσαρμόστηκε σε χρόνο... ρεκόρ και να ομολογεί ότι δεν περίμενε τα εξελίσσονταν τα πράγματα τόσο θετικά για τον ίδιο και τη νέα του ομάδα!

Τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ικαρου Καλλιθέας ο Μπράντον ΜακΝάιτ:

"Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και το στοιχείο αυτό μας

βοηθάει να έχουμε αυτοπεποίθηση μέσα στο παρκέ. Κάνουμε σπουδαία δουλειά στις προπονήσεις και όλα τα παιδιά έχουμε δέσει πολύ καλά μεταξύ μας.

Ο κόουτς με έχει βοηθήσει πολύ, όπως και οι συμπαίκτες μου. Ομολογώ πως δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν τόσο θετικά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που έχει συμβεί. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Σουηδία, ήρθα εδώ στην Αθήνα και έψαχνα μια ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου την έδωσε ο Ικαρος και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να περάσει στα πλέι-οφ".

Ο Ικαρος μετρά πλέον 10 νίκες φέτος, όσες είχε πετύχει και την πρώτη του σεζόν στην Α1, κάτι που ο ΜακΝάιτ γνώριζε: "Ναι τα παλιά παιδιά, όπως ο Λάζαρος (σ.σ. Αγαδάκος) μου είπαν ότι ήδη έχουμε φθάσει το καλύτερο ρεκόρ νικών της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει τίποτα, όπως και το σερί που έχουμε κάνει. Ολες οι ομάδες στην Α1 είναι πολύ δυνατές και δεν υπάρχει κανένα «σίγουρο» ματς. Οπότε εμείς πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχουμε κάνει ως τώρα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία".

Keywords
Τυχαία Θέματα