ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Να έχουμε αμυντική λογική απέναντι στον ΚΑΟΔ"

Ο Ικαρος Καλλιθέας καλείται να αφήσει πίσω του τη νίκη της σεζόν που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό καθώς το Σάββατο (10/11) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΚΑΟΔ, και ο Δημήτρης Πρίφτης ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν αμυντική λογική.

ΚΑΟΔ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα κι έχει ένα ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού που τον καθιστά δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Ιδίως μέσα στο γήπεδό του, που έχει την συμπαράσταση

του κόσμου του. Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχοντας ως οδηγό το παιχνίδι του Κυπέλλου, στο οποίο γνωρίσαμε «βαριά» ήττα. Παράλληλα πρέπει να έχουμε αμυντική λογική σε αυτό το ματς, ώστε να μην οδηγηθεί σε μεγάλο σκορ, κάτι που θεωρώ πως θα ευνοήσει τον αντίπαλό μας", είναι τα όσα ανέφερε ο προπονητής του Ικάρου, Δημήτρης Πρίφτης για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Με τη σειρά του ο Μουχάμαντ Φαγιέ υποστήριξε: "Γνωρίζουμε καλά πόσο δυνατός ο ΚΑΟΔ είναι στην έδρα του, αφού στο Κύπελλο μας είχε νικήσει εύκολα. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να επιβάλλει τον ρυθμό του. Στην επίθεση μετά την επιστροφή του Ζόραν (σ.σ. Βρκιτς) έχουμε βρει καλύτερη ισορροπία και θα πρέπει να δείξουμε την υπομονή που είχαμε με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή να γυρίσουμε σωστά την μπάλα και να βρούμε καλές επιλογές".

Keywords
Τυχαία Θέματα