ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Αντερσον: «Ανυπομονώ...»

O Kέβιν Αντερσον έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ηλυσιακό στο φιλικό αγώνα με τη Ν.Κηφισιά (2/10) και τώρα περιμένει την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/10, 8 μμ) με τον Απόλλωνα Πάτρας, ώστε να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και σε επίσημο παιχνίδι.


Ο Αμερικάνος γκαρντ είναι έτοιμος να αναλάβει δράση, ενώ είχε παρακολουθήσει και το προηγούμενο ματς του Ηλυσιακού κόντρα στον Ικαρο: «Την περασμένη φορά δεν μπόρεσα να αγωνιστώ, όμως τώρα είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, να πάρουμε τη νίκη. Είμαι

πολύ ανυπόμονος και θέλω να παίξω μπροστά στον κόσμο μας που ελπίζω ότι θα γεμίσει το γήπεδο. Ελάτε να μας βοηθήσετε με τη φωνή σας», τόνισε ο νέος «άσος» των Ιλισιωτών στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Στο μεταξύ, το ματς του Σαββάτου (5/10) αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των καρτών διαρκείας που θα διαθέσει φέτος ο Ηλυσιακός, καθώς θα πωλούνται εντός του γηπέδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους στο 6976142531.

Keywords
Τυχαία Θέματα