ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Γαμπιεράκης: "Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας"

O Ηλυσιακός υποδέχεται (27/1, 17:00) την Καβάλα για την 14η αγωνιστική της Α1 και σε περίπτωση που πάρει τη νίκη θα κάνει έναν αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.


Ο Παντελής Γαμπιεράκης κάλεσε τον κόσμο των "κιτρινόμαυρων" να δώσει δυναμικό παρών και ταυτόχρονα να βοηθήσει με την παρουσία του ουσιαστικά την ομάδα." Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Μπροστά μας έχουμε έναν κρίσιμο αγώνα με την Καβάλα,

στον οποίο πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη. Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια", δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηλυσιακός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Ιλισίων ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η εικόνα του γηπέδου στο ματς με το Περιστέρι ήταν συγκλονιστική από κάθε άποψη. Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και την Κυριακή, αφού ο κόσμος μας, δίνει μεγάλη ώθηση στα παιδιά. Θέλω να ζητήσω όμως κάτι: Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, όπως αυτή που διανύουμε, είναι αδιανόητο σε ένα γεμάτο γήπεδο με 2.000 κόσμο να έχουμε κόψει μόλις 60-70 εισιτήρια. Ο κόσμος του Ηλυσιακού, αγαπάει την ομάδα, είναι κάτι περισσότερο όμως από απαραίτητο να της προσφέρει τη μικρότερη δυνατή οικονομική ενίσχυση που μπορεί με το εισιτήριό του. Δείξτε εμπράκτως την αγάπη σας, βοηθήστε τον Ηλυσιακό μας!"

Keywords
Τυχαία Θέματα