ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Μαζί με τον κόσμο για το δύο στα δύο...

O Ηλυσιακός μετράει αντίστροφα για τον πρώτο του έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα και άπαντες στο "κιτρονόμαυρο" στρατόπεδο ανυπομονούν για την αναμέτρηση (21/10, 17:00) με τον Κολοσσό.



"Ολοι μας, ειδικά οι παίκτες που δεν αγωνιζόμασταν πέρυσι στον Ηλυσιακό, περιμένουμε με αγωνία το ματς της Κυριακής για να νιώσουμε πως είναι να αγωνίζεσαι με τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Ο Κολοσσός είναι ισχυρότατος αντίπαλος και ενδεχομένως το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ομως σε ένα γεμάτο γήπεδο

και με την ομάδα μας να έχει δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε ο Περικλής Δορκοφίκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Επίσης, η διοίκηση της ΚΑΕ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας. Παρά την οικονομική κρίση, οι Ιλισιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας, εκτιμώντας πως μόλις με 150 (VIP), 100 (κάτω διάζωμα) και 60 (άνω διάζωμα) ευρώ, μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα φετινά εντός έδρας ματς του Ηλυσιακού. Η διάθεση συνεχίζεται και στο ματς με τον Κολοσσό θα υπάρχει ειδικός χώρος, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν το εισιτήριό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα