ΙΣΠΑΝΙΑ | Νιούλεϊ: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"

Τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό και όχι στην Μπαρτσελόνα για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου έδωσε ο Μπραντ Νιούλεϊ, ο οποίος την Κυριακή (14/4) θριάμβευσε (70-73) με την Γκραν Κανάρια μέσα στο "Παλαού Μπλαουγκράνα".

Ο Αυστραλός φόργουορντ εξήγησε στην εφημερίδα "SportDay" ότι οι Καταλανοί θα παρουσιαστούν με μεγάλο κίνητρο στο ΟΑΚΑ ούτως ώστε να αποδείξουν πως δεν είναι... τελειωμένοι, γι αυτό το "τριφύλλι" πρέπει να προσέξει πολύ.

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι,

αλλά στο τέλος με καλή άμυνα και ριμπάουντ, νικήσαμε. Πιέσαμε αρκετά τους αντιπάλους μας, ενώ τρέξαμε το παιχνίδι. Ήταν παρόμοιο με το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά ο 28χρονος άσος και συμπλήρωσε: "Ίσως το μυαλό των παικτών της Μπαρτσελόνα να είναι στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι θα παίξουν με τεράστιο κίνητρο στο ΟΑΚΑ για να αποδείξουν ότι δεν έχουν τελειώσει".

Σχετικά με τη συνέχεια της σειράς, ο άλλοτε παίκτης του Πανιώνιου και του Πανελληνίου είπε: "Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 και παίζει και στην έδρα του είναι το φαβορί για την πρόκριση και το τρίτο ματς είναι και το πιο κρίσιμο. Είναι επίσης, πολύ σημαντικό οι παίκτες του Παναθηναϊκού να παίζουν επιθετικά στην άμυνα από την αρχή μέχρι το φινάλε, να ελέγξουν τον ρυθμό και κυρίως να έχουν υπομονή στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα