ΙΤΑΛΙΑ | Κίνδυνος για Μπαρνιάνι

Φόβοι ότι ο Αντρέα Μπαρνιάνι ίσως δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτέμβρη (4-22) υπάρχουν στο στρατόπεδο της Εθνική Ιταλίας, κάτι που σίγουρα θα αποτελέσει τεράστια απώλεια για τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι και την ομάδα.

Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ (2,13μ.) έχει λοίμωξη στο αναπνευστικό και οι άνθρωποι της ομάδας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Το καλοκαιρινό απόκτημα των Νιου Γιορκ Νικς ταλαιπωρούνταν από υψηλό πυρετό τις προηγούμενες ημέρες και γι αυτό δεν παίρνει

μέρος στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Το ιατρικό επιτελείο των Ιταλών είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο βρογχοπνευμονίας, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος το πρόβλημα που αντιμετωπίζει να του στερήσει τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ στη Σλοβενία.

Σε περίπτωση που συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, η Εθνική Ιταλίας θα μετράει τέσσερις απουσίες συνολικά μαζί με αυτές των Ντανίλο Γκαλινάρι, Ντάνιελ Χάκετ και Ακίλε Πολονάρα.

Θυμίζουμε ότι οι "ατζούρι" είναι εκ των αντιπάλων της Ελλάδας στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο τέταρτο γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα