ΙΤΑΛΙΑ | Κολάντζελο: "Ο Ντατόμε θέλει ΝΒΑ..."

Ο Τζίτζι Ντατόμε έχει στρέψει πάνω του ουκ ολίγα βλέμματα από τον μαγικό πλανήτη! Τελευταίοι... "μνηστήρες" οι Τορόντο Ράπτορς, με τον πρόεδρο και τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Μπράιαν Κολάντζελο να παρακολουθεί την προπόνηση της Ρόμα και να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την παρουσία του Ιταλού "μπόμπερ"!

"Είναι σπουδαίο να βλέπεις τον Ντατόμε στην προπόνηση και να επαληθεύεις την ηγετική του φυσιογνωμία και τη θετική του επίδραση μέσα στην ομάδα! Δουλεύει σκληρά και αγωνίζεται με τεράστια αυτοπεποίθηση! Εχει καταλάβει ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών σκάουτς του ΝΒΑ

και έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να παίξει στον μαγικό πλανήτη!", υπογράμμισε αρχικά στην "Corriere dello Sport" ο πρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ των Ράπτορς φανερώνοντας τον ενθουσιασμό του για τα όσα είδε απ' τον Ντατόμε και συμπλήρωσε:

"Η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον είναι να κατανοήσει ποιος ρόλος θα του ταιριάζει περισσότερο στο ΝΒΑ, του σμολ φόργουορντ ή του πάουερ φόργουορντ... Θα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την εμπειρία, εάν θέλει να τη ζήσει! Εν πάση περιπτώσει, τα αθλητικά του προσόντα και το σουτ από μακρινή απόσταση είναι τα δυνατά του σημεία...".

Keywords
Τυχαία Θέματα