ΙΤΑΛΙΑ | "Σκόρπισε" την Ρόμα η "διαστημική" Σάσαρι!

Συνέχεια σην εξαιρετική φετινή της πορεία έδωσε η Σάσαρι και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς διέλυσε την Ρόμα με 105-87, μετατρέποντας το... υποτιθέμενο ντέρμπι σε υγεινό περίπατο!

Η αρμάδα του Ρομέο Σακέτι έδωσε ακόμη ένα "ρεσιτάλ" και με το διασυρμό στον οποίο υποχρεώσε τους -τρίτους του βαθμολογικού πίνακα!- Ρωμαίους απέδειξε ότι έχει βάλει για τα καλά πλώρη για... πολύ ψηλά! Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι επτά (!) παίκτες των θριαμβευτών σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων!

Κορυφαίοι της Σάσαρι ήταν οι Μπράιαν Σακέτι και Τόνι Ισλεϊ οι οποίοι φόρτωσαν το καλάθι της Ρόμα από 17 πόντους έκαστος, ενώ ακολούθησε ο Ντρέικ Ντίνερ με 15.
Από πλευράς ηττημένων -που δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα επιθετικά, αλλά αμυντικά ήταν... απαράδεκτοι- ξεχώρισε η τριάδα Φιλ Γκος-Τζίτζι Ντατόμε-Τζόρνταν Τέιλορ που πέτυχε 21, 17 και 15 πόντοις αντίστοιχα, αλλά δεν κατόρθωσαν ούτε καν να γνωρίσουν μία... αξιοπρεπέστερη ήττα.

Με τη νίκη αυτή, η Σάσαρι -που έχει "κλειδώσει" τη δεύτερη θέση- πλησίασε ακόμη περισσότερο την πρωτοπόρο Βαρέζε, ενώ για την τρίτη Ρόμα το αρνητικό αποτέλεσμα δεν είχε βαθμολογικές επιπτώσεις παρά μόνο ψυχολογικές...

Keywords
Τυχαία Θέματα