Ιβκοβιτς: "Δεν σχολιάζω τον κουμπάρο"

«Είμαστε κουμπάροι εντάξει…», σχολίασε ο «Σοφός» κατόπιν ερώτησης σχετικά με τον ρόλο της διαιτησίας στην έκβαση του ματς και αφού είχε ειπωθεί πως έχει παρόμοια φιλοσοφία με τον τεχνικό των πρασίνων. «Τι να πω τώρα εγώ για την διαιτησία; Εγώ μπορώ να βρω 15 φάσεις που θεωρώ ότι αδικηθήκαμε. Προσωπικά δεν είδα αντιαθλητικό φάουλ, θα ξαναδώ όμως το βίντεο και αν είναι θα το παραδεχθώ. Δεν θέλω να σχολιάζω αυτά που λέει ο κουμπάρος μου. Τι θέλετε δηλαδή να ασχολούμαι με την διαιτησία;». Οσον αφορά στην… επιμονή του κουμπάρου του να αναφέρει το όνομα του Σπύρου

Γκόντα δεν άντεξε και είπε: «Να βάλουμε τον Τανατζή σε όλα τα παιχνίδια»!

Για την παρουσία της ομάδας του στο παρκέ και την σημασία της νίκη, τόνισε: «Κερδίσαμε δίκαια και ειλικρινά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν ήταν απλά ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είχε δείξει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ότι βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα. Ο Άντιτς ήταν στο νοσοκομείο πριν τονβ αγώνα, ενώ και ο Παπαδόπουλος παρότι ήθελε να παίξει δεν ήταν έτοιμος. Ελέγχαμε το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να βάλει περισσότερους από 42 πόντους. Όμως κάναμε το ίδιο που κάναμε και στο τελευταίο δίλεπτο στην Κωνσταντινούπολη και είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Αφήσαμε τον Παναθηναϊκό που κυνηγούσε το σκορ να γυρίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτό έγινε γιατί οι παίκτες είναι άπειροι και θεώρησαν τελειωμένη την υπόθεση νίκη. Δεν έπαιξαν καλή άμυνα, δεν βρήκαμε λύσεις στα ματς απ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Εχουμε το πάνω χέρι και συνεχίζουμε την δουλειά. Πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τελειώνει πραγματικά, μόνο όταν ακουστεί η κόρνα της λήξης».

Για την τελευταία επίθεση και για το αν είχε δώσει εντολή για φάουλ, απάντησε: «Δεν έχει σημασία τώρα… Ήξερα ότι θέλαμε νίκη με πέντε πόντους, αλλά στην τελευταία επίθεση επιλέξαμε να παίξουμε χωρίς φάουλ. Μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ, αλλά έτσι όπως πήγε επιλέξαμε να μην κάνουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό που είναι σε καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι υπέρ μας. Είχαμε φοβερό πρόβλημα με τα δύο πόιντ γκαρντ, αλλά σήμερα έπαιξαν φοβερά οι Μάντζαρης και Λο. Δεν πρέπει όμως να στεκόμαστε σε συγκεκριμένους παίκτες. Το θέμα είναι η ομαδικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα