ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ | «Ομάδα... κορυφής ο Παναθηναϊκός»

Ο Άντρες Νοτσιόνι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (25/10, 21:30) και μίλησε για την ομάδα των «πράσινων» αλλά και τη φετινή πορεία της Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αντρές Νοτσιόνι στην «Πράσινη»:

-για τον φετινό Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός είναι παραδοσιακά μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο για εμάς από τη στιγμή που χρειάζεται πολύ το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα της πρεμιέρας. Κράτησε το βασικό κορμό της περσινής ομάδας και έχει ένα

συμπαγές σύνολο με μεγάλα κορμιά και σπουδαίους παίκτες όπως ο Διαμαντίδης ο οποίος μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη του αγώνα. Σίγουρα δεν είναι ούτε αυτός ακόμη έτοιμος, αλλά γίνεται μέρα με την ημέρα καλύτερος».

-μπορεί ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει το τρόπαιο:
«Είναι ομάδα που χτίστηκε για να διεκδικήσει την κορυφή. Πρέπει να παίξει καλά –βέβαια- για να τα καταφέρει αλλά έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Διαθέτει μια καλή ομάδα και νομίζω ότι όπως και πέρσι κόντρα στην Μπαρτσελόνα όπου έφτασε πολύ κοντά θα κυνηγήσει την είσοδό του στο Final 4».

-μέχρι που μπορεί να φτάσει η Λαμποράλ Κούτσα:
«Πρωταρχικός στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και μετά θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Πάμε βήμα-βήμα γι’ αυτό και το μόνο που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στο TOP 16».

-αν αλλάζει κάτι που ο αγώνας γίνεται στην Κύπρο:
«Σίγουρα δεν αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς καθώς λόγω των ανταποκρίσεων χρειάζεται να ταξιδέψουμε αρκετά κάτι που δεν είναι καλό. Επίσης, θα παίξουμε σε ένα μικρό γήπεδο το οποίο θα είναι κατάμεστο από 6.000 κόσμου που θα υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα ευνοεί τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Αναζητήσεις
ομαδα λαμποραλ
Τυχαία Θέματα