Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαφατάκης: "Οι απλήρωτοι νίκησαν τους πληρωμένους"

Ο ΚΑΟΔ δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του εναντίον της Καβάλας και ο Γιώργος Καλαφατάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

"Η νοοτροπία και η συμπεριφορά των παικτών της Καβάλας είναι εξαιρετική. Δεν ήταν δικαιολογία για εμάς ότι δεν είχαμε τον Χαραλαμπίδη. Η Καβάλα όλη την εβδομάδα είχε μόνο έξι παίκτες. Δεν έπαιξε ούτε διπλό, με προβλήματα απ' ότι μαθαίνω οικονομικά", δήλωσε ο τεχνικός του ΚΑΟΔ

που στην συνέχεια ανέφερε:

"Οι δικοί μας παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι και τον περασμένο μήνα και δεν μπόρεσαν να μπουν ποτέ στο παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβουν ότι ο εφησυχασμός είναι μεγάλος κίνδυνος. Οταν δεν μπορείς να σταματήσει τον Τέιλορ και τον αφήνεις να κάνει το παιχνίδι της χρονιάς, σημαίνει ότι το κεφάλι σου δεν είναι στη θέση σου. Η Καβάλα το ήθελε πιο πολύ και το πήρε".

Ο Γιάννης Αθηναίου εκπροσώπησε τους παίκτες στην συνέντευξη του Τύπου και δήλωσε: "Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον Τέιλορ μακριά από το καλάθι, παρ' ότι γνωρίζαμε ότι στην καλή του μέρα μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα. Δεν κάναμε όσα είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και χάσαμε από μια ανώτερη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα