Καζλάουσκας: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Επίσης, ο τεχνικός της "ομάδας του στρατού" θεωρεί πως η ΤΣΣΚΑ μπορεί να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα σε σύγκριση με εκείνη του πρώτο παιχνιδιού (02/02) εναντίον της παρέας του Γιάκα Λάκοβιτς και του Τζαμόν Γκόρντον.

"Ακούω πολλά για το νικηφόρο σερί μας, αλλά εμείς δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε. Μόλις χρησιμοποιήσεις την λέξη "ανίκητος" για τον εαυτό σου, θα ηττηθείς. Στον αγώνα στην έδρα μας κάναμε πολλά λάθη, δεν διαβάσαμε καλά τα πικ εν ρολ και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης",δήλωσε ο τεχνικός της

ΤΣΣΚΑ που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Γνωρίζω πως οι αντίπαλοι οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα τους έντονα, αλλά την ίδια στιγμή θυμάμαι πως η ΤΣΣΚΑ έπαιξε φέτος το καλύτερο μπάσκετ της σε δύσκολες ατμόσφαιρες και μακριά από την έδρα της".

Ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς από την πλευρά των παικτών ανέφερε: "Έπαιζα στην Τουρκία και γνωρίζω το πόσο δύσκολο είναι να παίξεις μπροστά στους φιλάθλους της Γαλατασαράι στο Αμπντί Ιπεκτσί. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αγωνιζόμαστε υπό πίεση όλη την σεζόν. Η απώλεια του Κριάπα είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμάς, αλλα΄εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και αισιοδοξούμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα