ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Αμφίβολος ο Τσαλδάρης

"Πετάει" για Θεσσαλονίκη την Τρίτη (2/10, 15.45) ο Κολοσσός Ρόδου, μιας και την προσεχή Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΚΑΟΔ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τη συμμετοχή του Δημήτρη Τσαλδάρη να είναι αμφίβολη...

Οι "θαλασσί" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση στο "Δ. Κραχτίδης" αύριο (2/10) το μεσημέρι και εν συνεχεία θα ταξιδέψουν μέσω συμπρωτεύουσας για την Δράμα.

Ωστόσο, ο Μηνάς Γκέκος δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Τσαλδάρη, καθώς ο πολύπειρος γκαρντ προέρχεται από τραυματισμό και έχει μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετές ημέρες.

Ο Κολοσσός, θα επιστρέψει στη βάση του το μεσημέρι της Πέμπτης (4/10) και την ίδια ημέρα θα συνεχιστεί η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΓΟΡ.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΚΕΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Στην Αθήνα πρόκειται να βρεθούν αύριο, ο προπονητής των Ροδιτών Μηνάς Γκέκος και ο αρχηγός Γιώργος Καλαϊτζής, οι οποίοι θα μιλήσουν στην κοινή συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι την κοινή Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (2/10, 13.00) στην Αίγλη του Ζαππείου, θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό μέσω του επίσημου λογαριασμού του ΕΣΑΚΕ στο Twitter (@ESAKE_OPAP).

Keywords
Τυχαία Θέματα