ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Φραγκιάς: "Η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της"

Ο Κολοσσός επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία του Ηλυσιακού αλλά ο Βασίλης Φραγκιάς στάθηκε περισσότερο στην μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

"Να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό γιατί παλεύει σε όλα τα παιχνίδια του. Προσπαθεί πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν είχαμε πολύ ενέργεια και ίσως το μυαλό των παιδιών ήταν πιο πολύ στον αγώνα της Τετάρτης με τον Π.Α.Ο.Κ. Πήραμε αυτό που θέλαμε, μετά από δύο ήττες. Αυτό που θέλω να πω είναι πως βρίσκομαι στη Ρόδο συνολικά για πέμπτη χρονιά. Το γήπεδο ήταν μισογεμάτο. Δηλαδή ο κόσμος τι περιμένει να κάνει αυτή η ομάδα τη νέα χρονιά; Δεν είναι η ομάδα του Φραγκιά ή των παικτών, ο Κολοσσός ανήκει στη Ρόδο και σ’ όλα τα Δωδεκάνησα. Αυτή τη στιγμή ο Κολοσσός κάνει την καλύτερη πορεία στην ιστορία του και απ’ ότι φαίνεται θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Δεν γίνεται το γήπεδο να γεμίζει μόνο με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Θυμάμαι ότι ακόμα κι όταν παίζαμε στην Α2 το γήπεδο ήταν γεμάτο. Παίζαμε με μία ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι ο Ηλυσιακός, βάλαμε φτηνό εισιτήριο και δεν είχαμε κόσμο. Δηλαδή θα πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα για να γεμίσει το γήπεδο; Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί, το ίδιο και τα παιδιά. Απομένουν ελάχιστα παιχνίδια στη Ρόδο. Τι περιμένουν να κάνει άλλο αυτή η ομάδα; Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο στα παιχνίδια όπως για παράδειγμα με τον Ηλυσιακό. Θέλω να πω σ’ αυτούς που δεν ήρθαν σήμερα ότι είναι κρίμα να μην ανταμείψουν τα παιδιά και τη διοίκηση", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Στιβ Πάνος με την σειρά του δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, ο οποίος έπαιξε δυνατά. Μας πίεσε πολύ. Το παιχνίδι ήταν σημαντικό για μας, αφού έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε μία συνάντηση για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά στις προπονήσεις, δουλέψαμε στα λάθη μας πάνω στην τακτική και παρουσιάσαμε μία σχετικά καλή εικόνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Ήμασταν δυνατοί στο κομμάτι αυτό και κερδίσαμε δίκαια".

Keywords
Τυχαία Θέματα