ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Παίρνει αποφάσεις ο Φραγκιάς

Εβδομάδα αποφάσεων θα είναι αυτή που διανύουμε για τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος θέλει να ολοκληρωθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα το ρόστερ του Κολοσσού, εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας στις 26 Αυγούστου.

Επιθυμία του 42χρονου προπονητή είναι στην πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Είναι γνωστό πλεόν πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση τριών παικτών, με δεδομένο ότι ο Γιάννης Γεωργαλλής και ο Μανώλης Κουκουλάς θα παραμείνουν στη Ρόδο. Οι "θαλασσί" αναζητούν παίκτες στο "3" και στο "4", όπως και παίκτη στο "5", ο οποίος θα προορίζεται για μπακ απ του Τέρελ Παρκς. Εκτός από την αγορά της Αμερικής, η προσοχή πέφτει και στην Ευρώπη, προκειμένου ο Κολοσσός να πάρει παίκτες που θα είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Πάντως, αυτό που προέχει είναι να βρεθεί μια άκρη με τη FIBA για τους διακανονισμούς με Βασίλιεβιτς και Γκόλεματς, ώστε η ΚΑΕ να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση των Τσάμη, Παρκς και Ραμ, οι οποίοι αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδας την περασμένη σεζόν.

Πηγή: 12soccer.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα