ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Παίρνει Σίμπσον

Κοντά στην απόκτηση του Τρέβις Σίμπσον βρίσκεται ο Κολοσσός. Ο 22χρονος έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ.

Κοντά στην απόκτηση του Τρέβις Σίμπσον βρίσκεται ο Κολοσσός ΒΑΠ. Πρόκειται για 22χρονο σμολ-φόργουορντ με ύψος 1.98, ο οποίος συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις και πρόκειται για έναν εκπληκτικό αθλητή, που μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο Σίμπσον «έβγαλε» μάτια στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του UNC Greensboro και ο Βασίλης Φραγκιάς θεωρεί πως θα είναι μία εξαιρετική λύση για τους «θαλασσί». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίμπσον πέτυχε κατά μέσο όρο 18.7 πόντους, πήρε 4.2 ριμπάουντ και αποτέλεσε το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας του.

Ο Τρέβις Σίμπσον γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1991 στην πόλη Ντάγκλας της Τζόρτζια, έχει ύψος 1.93 και στο Κολλέγιο παρέμεινε για τρία χρόνια, αφού αποφάσισε να σταματήσει και να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Για να αποκτηθεί ο Σίμπσον, όπως επίσης οι Παρκς, Ραμ και Τσάμης, θα πρέπει ο Κολοσσός ΒΑΠ να λύσει το πρόβλημα με τους διακανονισμούς, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

πηγή: 12soccer.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα