ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Στο μυαλό ο ΠΑΟΚ

Ο Κολοσσός φιλοξενείται την Τετάρτη (7/3, 17:00, ΕΤ3) από τον ΠΑΟΚ και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, ώστε να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της Α1, με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει όλα τα "όπλα" στη διάθεσή του.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα μας η αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό… Στη χθεσινή προπόνηση ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε στους αθλητές του για τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής και ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης (17:00-ΕΤ3) με τον Π.Α.Ο.Κ. Η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί γι’ αύριο το πρωί στο «Βενετόκλειο» και στις 16: 30 η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει για την Αθήνα και στις 19:30 για τη Θεσσαλονίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο «θαλασσί» στρατόπεδο και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα παρουσιαστεί πλήρης στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας. Η ομάδα μας ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 16:00 κόντρα στο Μαρούσι. Μέχρι το τέλος της regular season απομένουν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις (η άλλη με το Περιστέρι) και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ζητάει τη συμπαράσταση του κόσμου, πριν το ξεκίνημα των πλέι-οφ".

Keywords
Τυχαία Θέματα