ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Η αμυντική πρωτιά και η επόμενη μέρα

Αποστολή εξετελέσθη... Το Λαύριο ήρθε στην Αμαλιάδα, πάλεψε, όμως οι παίκτες του Κοροίβου ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τελευταίοι, φτάνοντας στην εντυπωσιακή επικράτηση με 73-50. Η άμυνα ήταν και πάλι... MVP, με την ηλειακή ομάδα να έχει πλέον το μικρότερο παθητικό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία με 238 πόντους.

Επιθετικά, κορυφαίος ήταν ο Σάκης Καρύδας, που σε ένα εκπληκτικό απόγευμα, είχε 23 πόντους (3/7 βολές, 4/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και... μηδέν λάθη, κάνοντας ό,τι ήθελε πάνω παρκέ. Άξιοι συμπαραστάτες

του αρχηγού ήταν ο Νίκος Κακλαμάνος, που σταμάτησε στους 19 πόντους και ο Πέτρος Νοέας (άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 9 πόντους και 14 ριμπάουντ).

Ο Πέταρ Τσόσιτς έβγαλε και πάλι θετική εικόνα με 8 πόντους, ενώ οι Τάσος Χαρισμίδης, Νίκος Ψωμάς - Λυμπάρης, Νίκος Ψωμάς - Λυμπάρης και Γιάννης Θανόπουλος έφεραν εις πέρας τις αμυντικές τους αποστολές, με τους δύο πρώτους μάλιστα να κυριαρχούν και στα ριμπάουντ με 10 και 9, αντίστοιχα. Χρόνο συμμετοχής πήραν και πάλι οι νεαροί Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Φώτης Κλάδης και Φάνης Αρχιμανδρίτης. Αντίθετα, ο Νίκος Δημάκος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Πλέον, ο Βασίλης Νιπεργιάλης κοιτάζει την επόμενη μέρα, που είναι συνυφασμένη με το Ψυχικό. Το προσεχές Σάββατο ο Κόροιβος δοκιμάζεται στην έδρα της ισχυρής αθηναϊκής ομάδας, που έχει επίσης "τέσσερα στα τέσσερα" στο πρωτάθλημα της Α2 και στόχος είναι η νίκη. Γι' αυτό και ξεκίνησε ήδη η σκληρή δουλειά, με την ελπίδα να μην υπάρξουν αγωνιστικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα