ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | "Ντροπή και μόνο ντροπή"!

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Ερμή Λαγκάδα εξαπέλυσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Κόροιβος Αμαλιάδας, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Α2, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για "άθλια" φιλοξενία, για επίθεση κατά των παικτών και ζήτησε από την Ομοσπονδία να επιληφθεί της κατάστασης.

Τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Αμαλιάδας:

"Άσβηστο από την μνήμη όλων, θα μείνει το χθεσινό μάτς στον Λαγκαδά. Ολα τα μέλη της αποστολής του Κοροίβου,έγιναν μάρτυρες πρωτοφανούς

σε έκταση επίθεσης χυδαιοτήτων, εκβιασμών και απειλών εκ'μέρους των 250 φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας,ο οποίοι ανεβασμένοι στα κάγκελα ενός αθλίου πραγματικά κλειστού γυμναστηρίου, επί 2 ώρες ασχημονούσαν σε όλα τα μέλη της αποστολής μας, υπό την ανοχή των διαιτητών και του κομισαρίου του αγώνα.

Αλήθεια απορούμε πραγματικά με την ευθυξία κάποιων διαιτητών μέσα στην έδρα μας οι οποίοι εάν τολμήσει κάποιος δικός μας φίλαθλος στην Αμαλιάδα και απευθυνθεί προς αυτούς εκνευρισμένος αμέσως απαιτούν την απομακρυνσή του από το γήπεδο,ο κ.Κατραχούρας έχει διαφορετικές αντοχές μάλλον στις βωμολοχίες και στις ύβρεις ,δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση του επί 2 ώρες να μην κάνει ούτε μία σύσταση ,έτσι για μάτια του κόσμου έστω..

Αρκέστηκε να μας πεί πριν το παιχνίδι ,ότι διαπιστώνει ότι υπάρχει μάλλον προηγούμενο- μη γνωρίζοντας ότι ο Λαγκαδάς έχει με όλες τις ομάδες προηγούμενα μέσα στο Λαγκαδά- μεταξύ των ομάδων μας ,να μην αντιδράσουμε και ότι θα μας προστάτευε αυτός.

Τι εννοούσε άραγε, ότι θα μας προστάτευε ώστε να μην φάμε ξύλο διότι όλα τά άλλα τα δεχθήκαμε;

Εάν ήταν αυτός ο στόχος του τον πέτυχε αλλά κατά το ήμισυ, διότι μετά την λήξη του αγώνα και την άμεση αποχώρηση των διαιτητών στα αποδυτήρια ως συνήθως, και κάτι ψιλές δέχθηκαν μέλη της αποστολής μας,αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρις την ψυχραιμία των συνοδών της ομάδας μας,διότι για την αστυνομική δύναμη που ήταν παρούσα στο κλειστό του Λαγκαδά ,μάλλον για καφεδάκι είχε έρθει και για "ξεκάρφωμα".

Σύμφωνα με αυτά που γινόντουσαν από τις κερκίδες θα έπρεπε να είχαν προβεί σε τουλάχιστον 20 συλλήψεις ,είναι οι 20, που από προσωπική εμπειρία πριν 2 χρόνια απειλούσαν και υβρίζανε 4 κοριτσάκια 10-12 ετών τότε,ακουσον άκουσον σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, άρα είναι πασίγνωστα, αυτά τα ανθρωποειδή ,θρασύδειλα τέρατα τα οποία σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν άριστες σχέσεις με την διοίκηση της ομάδας του Λαγκαδά, μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν ευεργετηθεί από τον ευυπόληπτο γιατρό και Πρόεδρο της ομάδας τους.

Δεν είναι όμως δική μας δουλειά να ασχοληθούμε με την αστυνομία, υπάρχει αρχηγείο και άξιοι αξιωματικοί αυτής να διαπιστώσουν τι έγινε.

Καθήμενος στην κερκίδα αυτού του απαράδεκτου κλειστού γυμναστηρίου -απορώ με ποια κριτήρια παίρνουν αυτά τα κλειστά άδεια για αγώνες Α2'Εθνικής- παρακολουθώντας επί 2,5 ώρες περίπου αυτό το, συγγνώμη αλλά ταιριάζει απόλυτα με το γεγονός,"καφριλίκι" αναρωτιόμουν τι έχει κερδίσει το Ελληνικό μπάσκετ από αυτή την ομάδα που λέγεται Ερμής Λαγκαδά.

Όλες μα όλες οι ομάδες που πηγαίνουν στο Λαγκαδά μιλάνε με τα χειρότερα λόγια, όχι μόνο για φέτος αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Γκρίνια από τους πάντες, μία ιστορική αναδρομή στα ρεπορτάζ τις Α2' τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνει τα πάντα.

Γιατί δηλαδή η Α2 να ανέχεται αυτή την παραβατική συμπεριφορά που φτάνει στα όρια της αθλιότητας. Επειδή έχει Πρόεδρο τον ιατρό κ.Χρηστίδη, ο οποίος χαρακτηρίζεται από όλους στην κατηγορία ως ο μέγας κωλοτούμπας. Ποιός από τι άλλες ομάδες τον εμπιστεύεται; Ολοι τον θεωρούν διπρόσωπο και εδώ έχει ευθύνη και η Ομοσπονδία η οποία τόσα χρόνια ανέχεται καλή τη πίστη, τις ασχήμιες των του Λαγκαδά ,αλλά παράλληλα χαιδεύει και τον Ιατρό πιστεύοντας ότι πρόκειται για αξιοπρόσεκτου κυρίου.

Θα έπρεπε με την στάση της να έχει καθαρίσει τους "κόπρους του Αυγεία", δεν επιτρέπεται να φωνάζουμε για τις ασχήμιες των "αιωνίων" και από την άλλη να ανεχόμαστε τις ασχήμιες του Λαγκαδά.

Πιστεύουμε ότι η Ομοσπονδία θα δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο των αποστολών των ομάδων σε αυτό το μέρος, οριστικά και αμετάκλητα.

Στο αγωνιστικό μέρος, σίγουρα η παρουσία του κ.Κατραχούρα γεννάει και με το δίκιο τους ερωτηματικά στους κυανόλευκους, στην τελευταία περίοδο κυριολεκτικά τα" έπνιξε" σχεδόν όλα, ανεχόμενος το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ η έλλειψη σεβασμού σε αθλητές με μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ μέσα από τις διαιτητικές επιλογές του ήταν φανερή. Ως συμπέρασμα ,επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι όλων ότι κάποια στιγμή ο Κόροιβος θα σημαδευόταν, το πέτυχαν στο Λαγκαδά, όχι τυχαία πιστεύουμε.

Τέλος δεν είναι επιτρεπτό σε κανέναν να πεί ότι αυτά τα λέει ο Κόροιβος διότι έχασε.

Θα ήταν ό,τι πιο ανήθικο έχει ακουστεί διότι θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πολύ καλά ότι και άλλα παιχνίδια έχασε φέτος, όπως μέσα στην Τρίπολη, στην Κηφισσιά, στα Τρίκαλα, στην Αγία Παρασκευή. Τι σχέση έχουν αυτές οι φιλοξενείες που είχε από τις αντίστοιχες ομάδες όπως και όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του μέχρι τώρα.

Ευχαρίστησαν τους ανθρώπους των ομάδων και αποχώρησαν χωρίς το παραμικρό. Αλλά να μας πεί και ο κ.Πέρκος ποιος τους ενόχλησε στον πρώτο γύρω στην Αμαλιάδα. Όσο για την επόμενη μέρα στο κυανόλευκο στρατόπεδο έχουμε πεί και άλλες φορές ότι η ομάδα αυτή έχει μάθει μια ζωή να παλεύει και αυτό θα κάνει και τώρα. Κανείς δεν της χάρισε ποτέ τίποτα, παρά τις δυσκολίες ,τις ατυχίες, τους τραυματισμούς , με το κεφάλι ψηλά και πάνω απ'όλα ,μέσα από μπάσκετ συνεχίζει και θα συνεχίζει.

Ο στόχος δεν έχει αλλάξει ,παραμένει ίδιος ,όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά. Θα διεκδικήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική και την τελευταία νίκη για φέτος και στο τέλος θα δούμε που είμαστε, θα κάνουμε απολογισμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα