ΚΟΣΜΟΣ | "Ο Ουέρ μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε"

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ουέρ, παίκτη του Louisville, στον προημιτελικό αγώνα με το Duke, έχει προκαλέσει σοκ στους φιλάθλους του μπάσκετ και όχι μόνο, οι οποίοι είδαν το πόδι του Αμερικανού γκαρντ να ξεκολλάει ουσιαστικά από την άρθρωση, όταν προσγειώθηκε στο παρκέ μετά από άλμα.

Παρά τον φρικτό τραυματισμό του, πάντως, ο 20χρονος δεν σταμάτησε λεπτό να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του και τελικά οι... φωνές του έπιασαν τόπο, καθώς η ομάδα του κέρδισε με 85-63.

"Αυτός

ήταν που μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε", δήλωσε χαρακτηρισικά ο προπονητής του Louisville, Ρικ Πιτίνο, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα φώναζε ρυθμικά μαζί με τους περίπου 35.000 θεατές στο γήπεδο, "Κέβιν-Κέβιν".

Ο Ουέρ υποβλήθηκε σε δίωρη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία του έγινε ανάταξη οστού, ράμματα στο πόδι και του τοποθετήθηκε λάμα στη δεξιά κνήμη. Θα αναγκαστεί να παραμείνει σε νοσοκομείο της Ιντιανάπολις τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη και στη συνεχεία θα πάρει εξιτήριο. Πάντως, προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα μπορέσει να παίξει ξανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα