ΚΟΣΜΟΣ | Πήγε για το «μπαμ» με Μπαρμπόσα η Πινέιρος

Μια μεταγραφική «βόμβα» επιχείρησε να ολοκληρώσει η Πινέιρος Σκάι προκειμένου να παρουσιαστεί πιο ισχυρή τουλάχιστον στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, ωστόσο μάλλον η κατάληξη δεν είναι αυτή που περίμεναν οι Βραζιλιάνοι.

Συγκεκριμένα, η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» προσπάθησε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον NBAer Λεάντρο Μπαρμπόσα! Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από τη Βραζιλία, η Πινέιρος

ήρθε σε επαφή με τον αδερφό και ατζέντη του πολύπειρου γκαρντ (1,91μ.), όμως οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και απ’ ότι φαίνεται η μεταγραφή του «ναυαγεί».

Ο 31χρονος άσος είχε υποστεί ρήξη χιαστών πριν από επτά μήνες όταν ήταν στους Σέλτικς, οι οποίοι τον παραχώρησαν μέχρι το τέλος της σεζόν στους Ουίζαρντς. Στην Ουάσινγκτον δεν θέλησαν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο όταν τελείωσε το πρωτάθλημα κι έτσι μέχρι σήμερα παραμένει ελεύθερος. Στον μαγικό κόσμο ο Βραζιλιάνος μπασκετμπολίστας εκτός από Σέλτικς και Ουίζαρντςς έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Φοίνιξ Σανς, Τορόντο Ράπτορς, Ιντιάνα Πέισερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα