ΚΟΣΜΟΣ | Τον σκότωσε επειδή έβλεπε πορνογραφικές ταινίες

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ματ Ουάιτ βρέθηκε νεκρός την περασμένη Δευτέρα (11/02), καθώς η σύζυγός του τον δολοφόνησε κατά την διάρκεια που κοιμόταν.

Η ισπανίδα Μαρία Ρέγιες Γκαρσία – Πεγιόν ομολόγησε την δολοφονία του 55χρόνου Ουάιτ και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Πενσιλβάνια, όπου διέμενε το ζευγάρι. Η 52χρονη μαχαίρωσε θανάσιμα στο λαιμό τον σύζυγό της τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, την ώρα που εκείνος κοιμόταν. Η ίδια στην κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να το κάνει, καθώς νωρίτερα την μέρα της δολοφονίας, είχε πιάσει επ’αυτοφώρω τον σύζυγό της να παρακολουθεί πορνογραφικές ταινίες, στις οποίες πρωταγωνίστριες ήταν έφηβες κοπέλες.

Ο Ματ Ουάιτ έχει αγωνιστεί στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, είχε γίνει ντραφτ το 1979 από Μπλέιζερς, αλλά δεν είχε αγωνιστεί ποτέ στον μαγικό κόσμο. Τα σημαντικότερα βήματα της μπασκετικής του καριέρας τα έκανε στην Ισπανία, όπου έπαιξε για 12 χρόνια και φόρεσε τη φανέλα των Valladolid Miñón, Nautico de Tenefire και Granollers or Granada.

Keywords
Τυχαία Θέματα