Κωτούλης: "Το ματς της χρονιάς"

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (18/02, 16:00) τον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Κωτούλης μίλησε για την κρισιμότητα του ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής.

"Το παιχνίδι του πρώτου γύρου για εμάς είναι διαφορετικό από το αυριανό. Θέλουμε τη νίκη όπως και ο αντίπαλος. Είναι ένα ντέρμπι. Από τον αυριανό αγώνα κρίνεται η μισή αν όχι όλη η χρονιά. Με νίκη κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στην υπόθεση παραμονής στην Α1", δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας στον Άρης

FM 92,8 και συμπλήρωσε:

"Στο γυναικείο μπάσκετ οι νίκες μεταφέρονται στα πλέι άουτ, όπου κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχουμε πλεονέκτημα. Εφόσον ισοβαθμούμε με τον ΠΑΟΚ, εάν κερδίσουμε αύριο θα τερματίσουμε ψηλότερα βαθμολογικά και θα έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας.Τα αυριανό το κρισιμότερο της χρονιάς. Δεν κατεβαίνουμε στο ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τα κορίτσια όμως δουλεύουν σκληρά. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη".

Όσον αφορά για την αγωνιστική κατάσταση του Άρης ο Κώστας Κωτούλης σημείωσε πως "μας βοήθησε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναικό. Αυτό μας κρατάει ανεβασμένους ψυχολογικά. Στη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε να αντιμετωπίσουμε τους τραυματισμούς αλλά και κρυώματα που είχαν παίκτριες μας. Τα προβλήματα ήταν αρκετά, πιστεύω όμως ότι ματς θα κριθεί στη θέληση. Θα πρέπει να περιορίσουμε τις δυο Αμερικανίδες του ΠΑΟΚ όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι και φθάσαμε στη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα