ΛΕΑΝΗΣ | Στις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός πιο ομάδα

Κέρδισε η πιο θαρραλέα ομαδα. Το σύνολο που απέδειξε σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ότι είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.

Δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε το πλεονέκτημα έδρας, αφού στη σειρά των τελικών έδειξε ότι χρειάζεται να γίνει ένα θαύμα, ώστε μία ομάδα να κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ.

Η σειρά των τελικών έδειξε ότι η πείρα, οι παραστάσεις, οι διακρίσεις και η προσωπικότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Παναθηναϊκό δεν είναι αρκετά,

αν δεν προσθέσουμε σε αυτά και την ενέργεια, η οποία βοηθάει ώστε μία ομάδα να έχει διάρκεια στην απόδοσή της. Τα παιχνίδια γίνονται πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Όσο πιο φρέσκια είναι μία ομάδα, τόσο πιο γρήγορα γεμίζει τις μπαταρίες της. Αυτό ήταν το ντεσαβαντάζ του Παναθηναϊκού, το οποίο φάνηκε στη σειρά των τελικών, γιατί υπήρχαν βασικοί παίκτες που δεν μπόρεσαν να έχουν υψηλή απόδοση και στα πέντε παιχνίδια.

Με αυτήν την εικόνα ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε δίκαια πρωταθλητής και παρόλο που στο τελευταίο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε περισσότερο βελτιωμένος απ΄ ότι στα προηγούμενα, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση γιατί τα "θέλω" των παικτών του Ολυμπιακού μέτρησαν και βάρυναν περισσότερο από το οποιοδήποτε σύστημα και τακτική. Ο τρόπος που σκοράρει με τον Σλούκα, τον Λο και τον Άντιτς είναι η ταυτότητα της αυτοπεποίθησης των παικτών του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα