Λιν: "Με εμπιστεύτηκαν, τους ευχαριστώ!"

Ο Αμερικανός με κινέζικη καταγωγή γκαρντ ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής στο Τορόντο, αφού με δικό του τρίποντο στην εκπνοή η Νέα Υόρκη πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα των Ράπτορς με 90-87 και παράλληλα έφτασε τις έξι σερί νίκες!

"Δεν νικήσαμε χάρη σε εμένα, αλλά επειδή ήρθαμε εδώ και παίξαμε σαν ομάδα", σχολίασε ο Λιν μετά το τέλος του παιχνιδιού και πρόσθεσε: "Ξεκινήσαμε καλά στην αρχή, ωστόσο στη συνέχεια χάναμε παιχνίδια και αυτό δεν

ήταν διασκεδαστικό. Όμως, οι νίκες μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα. Έχουμε πάρει νίκες και παίζουμε μαζί, σαν ομάδα".

Ο 24χρονος άσος πέτυχε 27 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ είχε και 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

"Είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω εγώ την μπάλα στην τελευταία επίθεση του ματς, είπε και συμπλήρωσε: Μου αρέσει που εκτέλεσα εγώ το τελευταίο σουτ. Και απλά είμαι ευγνώμων γι’ αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα